Phone Mail
Terug
REF. 4063068

Gebouw voor gemengd gebruik - Te koop - HEROS BEDRIJVENPARK - Hasselt

Oude Spoorbaan 102, 3500 Hasselt

Heros Business Park, gelegen aan de Herkenrodesingel te Hasselt, biedt een innovatieve en duurzame werkomgeving voor kleine en middelgrote ondernemingen. Dit nieuwbouw KMO-park bestaat uit 20 flexibele units, variërend in grootte van 150 tot 275 m², in een groen en inspirerend kader. Momenteel is er nog slechts één unit beschikbaar van 177 m².

Dankzij de strategische ligging langs de Hasseltse grote ring en de nabijheid van de E313 is Heros Business Park uitstekend bereikbaar. Een nieuwe verbindingsweg verbindt de Herkenrodesingel met de Oude Spoorbaan, waardoor werknemers en klanten gemakkelijk toegang hebben tot de site. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, een bushalte aan de ingang en een fietsostrade die langs het park loopt, biedt Heros Business Park optimale mobiliteit voor alle bezoekers.

De KMO-units zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Ze voldoen aan de strengste EPB- en brandveiligheidsnormen en zijn gebouwd met onderhoudsvriendelijke materialen die zorgen voor een lange levensduur. Bovendien laten de units veel natuurlijk daglicht binnen, wat bijdraagt aan een aangename en productieve werkomgeving.

Het parkmanagement ontzorgt de ondernemers door in te staan voor het tuinonderhoud, controles en verzekering. Dit zorgt ervoor dat bedrijven zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. De units bieden met hun uitbreidingsmogelijkheden een ideale oplossing voor bedrijven die willen groeien. Heros Business Park is de perfecte locatie voor ondernemingen die op zoek zijn naar een strategische uitvalsbasis met groene omkadering en uitstekende zichtbaarheid aan de rand van Hasselt.

Daarnaast is Heros Business Park volledig uitgerust met moderne infrastructuur. De gemeenschappelijke faciliteiten omvatten onder andere een tellerlokaal met een 25D60 kastenbatterij per unit, nutsvoorzieningen zoals EXVB-bekabeling, coax- en fiberkabels, en een brandcentrale. Elke unit is voorzien van een privatieve waterteller, een ALSB met differentiaal en zekering, aarding, en een analoge brandcentrale met rookmelders, handmelders en sirene.

Voor extra gemak zijn de units uitgerust met buitenverlichting, een elektrische aansluiting voor de sectionaalpoort en RWA-koepel, en wachtbuizen voor de installatie van een laadpaal en regenwaterrecuperatie.

Voor de nutsvoorzieningen en technische basisuitrusting wordt een meerprijs van €16.600 gevraagd. Er zijn 2 parkeerplaatsen voor de deur mee inbegrepen in de verkoopprijs.

HEROS BEDRIJVENPARK

Verdieping Benaming Bestemming Opp. Prijs Prijs/m² Beschikbaarheid 360° tour
0 Unit 104D Industrie 177 m² €262.100 €1.481 Bij oplevering -

Parking

Type plaats Aantal Aankoopprijs
Buiten2-

Extra informatie

EPC klasse EPC code Overstromingsgebied Bouwjaar Staat van het gebouw Primair energieverbruik
- - - - Nieuw -

Kenmerken

  • Bouwjaar 2020
  • Vloerbedekking
  • Riolering
  • Elektriciteit
  • Bouwvergunning
  • Bodemattest
  • Voorkooprecht
  • Gas
  • Water

Bereikbaarheid

afrit AFRIT
E313 - E314
Afstand 2500 m
bus BUS
6
Afstand 350 m
trein TREIN
Hasselt
Afstand 2100 m
Afbeelding

Ik heb interesse

Zag je net een pand dat jou interesseert? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies.

Gelijkaardige panden

Afbeelding Te huur

Opslagplaats - Te huur - NETE 6 - Boom

Neteweg 6, 2850 Boom

industrie
Afbeelding Te koop

KMO-unit - Te koop - BUDA BUSINESS PARK - Machelen

Budasteenweg 26, 1830 Machelen

industrie
Afbeelding Te huur

Gebouw voor gemengd gebruik - Te huur - LANGE LOZANA 146 - Antwerpen

Lange Lozanastraat 146, 2018 Antwerpen

industrie
Afbeelding Te huur

Bedrijfsgebouw - Te huur - WOLFSTEE 317 - Herentals

Lierseweg 317, 2200 Herentals

industrie
Afbeelding Te koop

KMO-unit - Te koop - MOLSE 35 - Meerhout

Molsebaan 35, 2450 Meerhout

industrie
Afbeelding Te huur

Gebouw voor gemengd gebruik - Te huur - HOGENAKKERHOEK 8 - Kruibeke

Hogenakkerhoekstraat 8, 9150 Kruibeke

industrie
Zoek een pand