Phone Mail

Beheren? Dat hebben we in de vingers, al heel wat jaren beheren we bedrijfsvastgoed. Zo hoeft u zich als eigenaar niet te bekommeren over dagdagelijkse beslommeringen. Deze nemen we met plezier en met een glimlach van u over.

T: +32 3 205 02 50
E: beheer@anker18.be

InloggenOfferte aanvragen
AfbeeldingAfbeelding

Uw contactpersoon

Annick SchrauwenAnnick SchrauwenBeheer
Kelly Van HerckKelly Van HerckBeheer
Loïc LockefeerLoïc LockefeerBeheer
Tom VerleyenTom VerleyenBeheer
Wij zorgen voor een complete ondersteuning op het vlak van beheer

Wij zorgen voor een complete ondersteuning op het vlak van beheer

Zorgeloos vastgoedbeheer

Met meer dan 200.000 m² vastgoed in beheer, mogen we ons met recht en reden een specialist noemen. Reken op een handig online systeem waarbij u als verhuurder zelf mee kunt volgen, maar huurders net zo goed klachten, defecten of bemerkingen kunnen doorgeven. Wij werken in alle transparantie en ook de financiële opvolging van de beheerskosten is gemakkelijk consulteerbaar.

Een volledige opvolging en ontzorging 

Online verslagen, keuringsdocumenten, geregistreerde opmerkingen, … bij ons mist u niets. Wij houden u op de hoogte, handelen alles tot in de puntjes af en zorgen voor oplossingen. Dringende gevallen? Wij regelen het en zorgen dat alles op wieltjes loopt. Daar neemt u ons voor onder de arm, toch?

Kiezen voor Anker18 is kiezen voor een ijzersterke partner in bedrijfsvastgoed met een bewezen track record. Met meer dan 60 KMO-parken in beheer, hebben we expertise in overvloed. Daar plukt ook u de vruchten van.

Achtergrond afbeelding

Contacteer ons

Op zoek naar een betrouwbare beheerder voor uw gebouw(en) of kmo-park? Neem gerust contact op voor persoonlijk advies. Bij Anker18 bent u aan het juiste adres.

Laat ons het verschil maken!

Beheren? Dat hebben we in de vingers, al heel wat jaren beheren we bedrijfsvastgoed.