Phone Mail

Verstandig investeren in bedrijfsvastgoed? Van kantoor tot semi-industrie, retail en meer? Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, een portefeuille die groeit en tal van investeringsproducten met een uitstekend rendement. Daarbij treden we steeds op als neutrale partij, wij kopen immers geen panden om zelf te verhuren.

Bel ons
AfbeeldingAfbeelding

Uw contactpersonen

Tom GoyvaertsTom GoyvaertsInvesteringen

Tom Goyvaerts

tg@anker18.be
+32 477 77 42 85
BIV: 506519

Frédéric ThielemansFrédéric ThielemansInvesteringen

Frédéric Thielemans

frt@anker18.be
+32 475 45 76 77
BIV: 502234

Wij kijken verder dan de waan van de dag en denken op lange termijn mee.

Wij kijken verder dan de waan van de dag en denken op lange termijn mee.

Investeringsmogelijkheden op maat

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we graag samen met u de investeringsmogelijkheden. Afhankelijk van uw investeringsprofiel, horizon en ambitie, stellen we u aangepaste investeringen voor. We adviseren u bij het uitbouwen en beheren van uw zakelijk patrimonium en dit op basis van een onwrikbare vertrouwensrelatie.

Rendement op lange termijn staat centraal 

Doe beroep op onze marktkennis en expertise en investeer verstandig en duurzaam. Een correcte waardebepaling en een open communicatie in alle vertrouwen vormt daarbij de basis. Wij kijken verder dan de waan van de dag, maar gaan voor een rendement op lange termijn.
Of u nu privé investeert of institutioneel: wij streven naar de best mogelijke financiële opbrengsten. Daarbij kiezen we resoluut voor een persoonlijke aanpak, waarbij de menselijke relatie centraal staat. Professioneel, maar nabij, omdat we weten hoe belangrijk goede investeringen zijn.

Achtergrond afbeelding

Contacteer ons

Laat ons het verschil maken!

Verstandig investeren in commercieel vastgoed? Van kantoor tot semi-industrie, retail en meer.