Phone Mail

Hoe kunnen wij u helpen

Ons team heeft kennis van een brede waaier aan diensten. Vergeet rigide structuren. Bij Anker18 doe je een beroep op een betrokken medewerker die steeds aangesloten is bij uw dossier. Ontdek onze diensten hier.

Contacteer ons
Kantoren

KantorenKantoren

Een zee aan ruimte, de focus op duurzaamheid en/of goed gelegen met parkeergelegenheid? Als expert in bedrijfsvastgoed gaan wij samen met u op zoek naar de perfecte kantoorruimte op maat van uw organisatie.

Lees meer
Industrie

IndustrieIndustrie

Semi-industriële panden van 200m² of groter? Wij hebben het. Van logistiek vastgoed tot polyvalente units voorzien op groei: bij Anker18 denken we met u mee. Reken op onze verregaande expertise en persoonlijke aanpak.

Lees meer
Beheer

BeheerBeheer

Uw bedrijfsvastgoed is bij ons in professionele en betrouwbare handen. Reken op een correct beheer en doortastende aanpak. Als investeerder nood aan ondersteuning, raad en marktkennis?

Lees meer
Retail

RetailRetail

Op zoek naar het perfecte winkelpand voor retail of misschien wenst u wel een pand te verhuren zonder zorgen. Bij Anker18 zijn we thuis in de verkoop/verhuur van commerciële panden.

Lees meer
Verkopen / verhuren

Verkopen / verhurenVerkopen / verhuren

Bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen of verhuren? Bij Anker18 zijn we voortdurend op zoek naar interessant bedrijfsvastgoed voor de verkoop/verhuur.

Lees meer
Investeringen

InvesteringenInvesteringen

Verstandig investeren in commercieel vastgoed? Van kantoor tot semi-industrie, retail en meer? Wij beschikken over een uitgebreid netwerk. Daarbij treden we steeds op als neutrale partij.

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?
Contacteer ons