Phone Mail

Bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen of verhuren? Bij Anker18 zijn we voortdurend op zoek naar interessant bedrijfsvastgoed voor verkoop/verhuur. Als vastgoedprofessionals staan we zowel verkopers/verhuurders bij om de beschikbare ruimte optimaal te laten renderen, maar ook potentiële kopers/huurders ondersteunen we in de zoektocht naar het ideale pand.

  • 19 professionals in bedrijfsvastgoed
  • +150 transacties per jaar
  • Jarenlange ervaring
  • 1 vast aanspreekpunt
Anker18 Antwerpen bedrijfsvastgoed
Bedrijfsvastgoed verkopen of verhuren?

Bedrijfsvastgoed verkopen of verhuren?

Bedrijfsvastgoed te koop/te koop?

Overtollige ruimte, wilt u uw oppervlakte optimaliseren, wenst u vastgoed te verkopen of bent u op zoek naar bijkomend rendement? Wij zijn er om uw bedrijfsvastgoed te verkopen of te verhuren. Door de jaren heen hebben we een ruim bestand van potentiële kopers/huurders opgebouwd. Met plezier zorgen we voor de perfecte match.

Alle oppervlaktes bemiddelen we

Van 100m² tot 10.000m²: Anker18 is uw geschikte partner. Jaarlijks realiseren we gemiddeld ongeveer 3 transacties per week, we mogen ons dan ook een specialist noemen. De vraag naar kwalitatief bedrijfsvastgoed is groot, wees dus maar zeker dat de markt gunstig is. Heeft u bedrijfsvastgoed of -ruimte beschikbaar? Laat het ons weten!

Achtergrond afbeelding

Contacteer ons

Laat ons het verschil maken!

Op zoek naar een professionele of externe partner voor de verkoop/verhuur van uw bedrijfsvastgoed?