Phone Mail

Blijf op de hoogte

Als ervaren advieskantoor in bedrijfsvastgoed houden we de vastgoedmarkt nauwgezet in de gaten. In onze blogs vindt u dan ook steevast praktische tips en nieuwsitems over de laatste veranderingen in bedrijfsvastgoed. Schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates.

Filter: Alle
IndustrieAfbeelding

Ankerpunt: de succesvolle verkoop van wolfsakker 4-6 in lokeren

16/05/2024

In dit Ankerpunt leest u meer over de succesvolle verkoop en onderhandeling van Wolfsakker 4-6 in Lokeren. De Block Verhuur BV kocht recent het semi-industrieel terrein in Lokeren met behulp van onze makelaar Arnaud Swolfs.

Lees meer
KantorenAfbeelding

Sale and lease

26/10/2023

In een gezonde langetermijnstrategie kan een Sale and Lease Back-constructie met betrekking tot bedrijfsvastgoed zeker een meerwaarde zijn. Wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer
IndustrieAfbeelding

De voordelen van laadpalen bij bedrijfsvastgoed

19/09/2023

Ontdek in dit blogbericht enkele belangrijke redenen waarom steeds meer bedrijven ervoor kiezen om laadinfrastructuur te integreren in hun commerciële vastgoedprojecten.

Lees meer
Verkopen/verhurenAfbeelding

Anker18 blaast evenveel kaarsjes uit!

13/07/2023

Anker18 viert zijn jubileum na een indrukwekkende groei. Het Antwerpse makelaarsbedrijf begon in 2005 met drie vennoten en is nu een sterke speler op de Vlaamse markt.

Lees meer
IndustrieAfbeelding

Vraag naar Semi-Industrieel bedrijfsvastgoed groter dan ooit

12/06/2023

De markt van semi-industrieel bedrijfsvastgoed is voortdurend in beweging. De voorbije jaren steeg de vraag, groeide de markt en werden er zo heel wat verhuren/verkopen gerealiseerd.

Lees meer
Verkopen/verhurenAfbeelding

Het asbestattest en het epc-certificaat bij de verkoop van bedrijfsvastgoed

26/04/2023

Bij de verkoop van bedrijfsvastgoed zijn een aantal documenten vereist. In dit artikel bespreken we de cruciale rol van het asbestattest en het EPC-certificaat bij de verkoop van bedrijfsvastgoed en hoe Anker18 hierbij kan helpen.

Lees meer

Uw partner in bedrijfsvastgoed

Naast een indrukwekkend en dynamisch vastgoedportfolio kan u bij ons terecht voor een breed aanbod van diensten voor uw vastgoed. Als advieskantoor in bedrijfsvastgoed combineren we verschillende disciplines. Ons team helpt u graag verder.