Phone Mail

Vraag naar Semi-Industrieel bedrijfsvastgoed groter dan ooit

De markt van semi-industrieel bedrijfsvastgoed is voortdurend in beweging. De voorbije jaren steeg de vraag, groeide de markt en werden er zo heel wat verhuren/verkopen gerealiseerd. Vandaag merken we enig onevenwicht tussen vraag en aanbod. Terwijl de vraag naar semi-industrieel bedrijfsvastgoed groot blijft, hapert het aanbod enigszins. Om aan die vraag tegemoet te komen zijn we bij Anker18 dan ook voortdurend op zoek naar interessant bedrijfsvastgoed voor de verkoop/verhuur.


Momenteel meer vraag dan aanbod

Weinig nieuwbouw, magazijnen die overvol zitten, … sinds corona is er wel wat gewijzigd. “De voorbije jaren hebben we uitstekend gewerkt, waardoor we nu nood hebben aan nieuw aanbod”, geeft Thierry Lens, mede-eigenaar van Anker18 aan. “Momenteel hebben we een heel aantal aanvragen voor ruimtes tussen 500m2 en 3.000m2 die we niet onmiddellijk kunnen invullen. Maar ook bij grotere oppervlaktes heerst er schaarste. Zonde, want in Antwerpen en de rand is heel wat potentieel.

“Beschik je over leegstaande ruimte, kun je je oppervlakte optimaliseren of wil je verkopen/verhuren, dan is de markt momenteel ontzettend gunstig.”

Anker18 als ervaren gids

Al heel wat jaren staat Anker18 in de top 3 op het vlak van verkopen/verhuren van semi-industrieel vastgoed in de provincie Antwerpen en daar pluk je ook als verkoper/verhuurder de vruchten van.

“Alle aanvragen worden nauwgezet bijgehouden, waardoor we snel voor de geknipte match tussen vraag en aanbod kunnen zorgen. Heel wat ondernemers zijn op zoek naar ruimte, zeker op toplocaties. Zit je als ondernemer met overtollige ruimte, kun je je ruimtes optimaliseren of wil je je bedrijfsvastgoed ten gelde maken of er meer rendement uit puren, dan is er nu een momentum. De voorbije jaren hebben we een breed netwerk uitgebouwd en als marktleider in de regio Antwerpen/Waasland staan we verkopers/verhuurders met raad en daad bij. Niet alleen kennen we de markt en hebben we de vraag, we staan ook garant voor een persoonlijke aanpak en uiteraard mag je rekenen op een vaste contactpersoon.