te koop

REF. 5501381

BLOEM 25-27

Bloemstraat 25
2140 Antwerpen

Beschrijving

Bent u op zoek naar een kantoorruimte die zowel toegankelijk als inspirerend is? Zoek niet verder! Wij stellen u graag voor aan deze kantoren gelegen op de gelijkvloers en eerste verdieping langs de Bloemstraat, een unieke werkplek die alle voordelen biedt van twee niveaus op een bruisende locatie.

Dit kantoor ligt in het hart van Borgerhout, nabij de Plantin Moretuslei en heeft hierdoor een uitstekende verbinding met het stadscentrum en de omliggende gebieden. Met een gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en de belangrijkste invalswegen via afrit "Borgerhout", wordt pendelen heel wat eenvoudiger voor u en uw team.

Stap binnen in een moderne en goed ontworpen werkruimte die voldoet aan al uw professionele behoeften. De kantoren beschikken over een mix van open ruimtes, privékantoren en samenwerkingszones, zodat u de perfecte balans kunt vinden tussen concentratie en interactie. Bovendien genieten de ruimtes van zeer goede lichtinval en is er ook een kitchenette aanwezig. 

De panden kunnen apart aangekocht worden. Het kantoor op de gelijkvloerse verdieping kan ook als handelspand gebruikt worden. 

BLOEM 25-27

Verdieping Benaming Bestemming Opp. Prijs Prijs/m2 Beschikbaarheid
1 Kantoor V1 kantoor 247,00 m² 565.000,00 € 2.287,45 € onmiddellijk

Specificaties

Bouwjaar 1969
Lift ja
Sanitair ja
Kitchenette ja
Serverlokaal ja
Telefoonbekabeling ja
Telefooncentrale ja
Alarminstallatie ja
Vloerbedekking ja
Vloerbekleding gepolieerde beton
Dubbel glas ja
Schrijnwerkerij aluminium
Verlichting ja
Verwarming vloerverwarming individueel

Bereikbaarheid

afrit

E19

Afstand 1500 m

trein

Antwerpen-Centraal

Afstand 1100 m

bus

30

Afstand 400 m

tram

Afstand 260 m

velostation

111

Afstand 280 m

Meer info aanvragen