Anker18

Noem ons gerust een challenger. Als lokale speler op de vastgoedmarkt combineren we de nodige expertise van de internationale spelers met een persoonlijke aanpak, een korte opvolging en de kracht van vertrouwde gezichten. Wij kennen de lokale markt door en door. Als advieskantoor in bedrijfsvastgoed combineren we verschillende disciplines. Ons team heeft kennis van een brede waaier aan diensten. Vergeet rigide structuren, bij Anker18 doe je beroep op een betrokken medewerker, die steeds aangesloten is bij jouw dossier.

Groots in nabijheid

Reken op een sympathiek team, dat zich overduidelijk thuis voelt bij ons. Bij Anker18 is de klant geen nummer, maar benaderen we elke klant individueel. Een massa ervaring combineren met jeugdig enthousiasme, een snelle opvolging, doorgedreven dossierkennis en een zeer uitgebreid netwerk. Anker18 staat garant voor flexibele, interdisciplinaire kruisbestuivingen en resultaat.

Eigenaars/opdrachtgevers kunnen rekenen op één aanspreekpunt, een garantie op een ijzersterke vertrouwensband. Een band waar we met plezier in investeren. Zo kennen we niet enkel onze materie door en door, maar slagen we er ook in jouw noden en die van je business te doorgronden. Bij Anker18 gaan we niet minder dan voor de perfecte match.