Phone Mail

Ankerpunt: Anker18 aangesteld voor gebouwenbeheer voor Zweedse vastgoedreus SAGAX

Anker18 kondigt met genoegen aan dat het is aangesteld als property manager voor de Belgische vastgoedportefeuille van Sagax, een vooraanstaand Zweeds beursgenoteerd bedrijf dat zich richt op investeringen in commercieel vastgoed. Sagax heeft recentelijk haar eerste stappen gezet op de Belgische vastgoedmarkt met de acquisitie van een portefeuille bestaande uit acht gebouwen, gelegen in Sint-Martens-Latem, Ninove, Aalst, Sint-Pieters-Leeuw, Geel, Antwerpen en Brecht, met een totale oppervlakte van 29.611 m².

Sagax Vastgoed Mercedes-Benz

Gebouwenbeheer op maat van SAGAX

Anker18 heeft een gevestigde reputatie als betrouwbare partner in vastgoedbeheer. Na een aanbeveling van hun Nederlandse property manager, werd Anker18 geselecteerd voor het beheer van de Belgische activa van Sagax. De betrokken panden zijn verhuurd aan HEDIN Mobility Group onder Triple Net contracten, waarbij Anker18 een cruciale rol vervult in het waarborgen van contractuele afspraken. Het team van beheer voert regelmatig plaatsbezoeken en controles uit en alle relevante informatie wordt gedeeld via het beheerplatform van Sagax, waarmee Anker18 al ruime ervaring heeft.

Lokale kennis van de vastgoedmarkt, met internationaal kantje

Deze samenwerking onderstreept niet alleen de sterke lokale marktkennis van Anker18, maar ook hun vermogen om te opereren binnen een internationale context. Terwijl Sagax haar activiteiten in Europa uitbreidt, kunnen zij erop vertrouwen dat hun vastgoedbeheer in België in deskundige handen is.

Voor meer informatie over vastgoedbeheer door Anker18 kunt u contact opnemen met ons of een van onze makelaars. Wij staan u graag te woord.