Phone Mail

Ankerpunt: de succesvolle verkoop van wolfsakker 4-6 in lokeren

In dit Ankerpunt highlighten we steevast een project waar we graag op terugkijken met trots. In dit Ankerpunt leest u meer over de succesvolle verkoop en onderhandeling van Wolfsakker 4-6 in Lokeren. De Block Verhuur BV kocht recent het semi-industrieel terrein in Lokeren met behulp van onze makelaar Arnaud Swolfs. Zo vonden ze, na zelf vruchteloos zoeken, een nieuwe thuisbasis voor de groeiende onderneming in hun heimat Lokeren.

Wolfsakker Lokeren

Een unieke locatie in vlaanderen

“Zo’n grote onbebouwde ruimte langs de autostrade is redelijk uniek en net wat de klant nodig had”, zegt Arnaud Swolfs.

De Wolfsakker in Lokeren is een prachtige locatie voor een groeiende KMO in Oost-Vlaanderen:

  • Strategische ligging vanwege de directe toegang tot de E17 en de N47.
  • Oppervlakte van 20.000 m² met twee gebouwen
  • Magazijn van 1.500 m²
  • Combinatie van magazijn (3.530 m²) en kantoorruimte (440 m²).
  • Een indrukwekkend onbebouwd terrein van 8.000 m² dat nog ingevuld kan worden.

Betrouwbare vastgoedpartner voor koper en verkoper

Beerens Real Estate, deel van Beerens Group, lanceerde de vraag bij Anker18 om potentiële huurder(s) voor dit pand te zoeken. De locatie heeft bijzonder veel troeven voor een kmo. Een geknipte uitdaging voor makelaar Arnaud Swolfs, die hij met plezier aanging. Als makelaar koppelt Arnaud (semi-)industriepanden aan de zoekvraag van klanten in het Waasland. Een uitdaging, want vandaag de dag overstijgt de vraag vaak het aanbod.
Door zijn sterke connecties en goed onderhouden relaties met ondernemers en kmo’s in het Waasland wist hij dat dit pand hoog scoorde voor een lokale ondernemer. De locatie was ideaal dankzij de ligging aan de op- en afrit van de E17 én bovendien bijzonder goed zichtbaar voor passerend werkverkeer. Een uitgelezen opportuniteit voor een b2b-bedrijf met een koopvraag voor een open terrein én kantoren.

Snel anticiperen na een lange zoektocht

De Block Verhuur, een onderneming uit Lokeren en gespecialiseerd in de verhuur van (grondverzet-)machines, was al geruime tijd op zoek naar een ideale locatie in Lokeren of omstreken die geschikt is voor haar bedrijfsactiviteiten. Dankzij de persoonlijke en professionele aanpak van Anker18 zochten en vonden ze de ultieme locatie voor het groeiende bedrijf. Meer bepaald, een combinatie tussen magazijnruimte, kantoren én met voldoende open ruimte voor het stockeren van hun machines om en nabij Lokeren. Succesvol ondernemen start immers bij een perfecte uitvalsbasis en als onderneming uit Lokeren kon dit terrein niet beter zijn voor hen.

Regionale kmo-expertise in het waasland

Door de combinatie van een goede relatie met de potentiële koper, de regionale expertise en de synergie binnen Anker18 sloeg Arnaud een brug tussen de investeerdersgroep en de koper. Een succesverhaal waarbij een lokaal gevestigde KMO zoals De Block Verhuur BV een nieuwe locatie vindt die ruimte laat voor uitbreiding en groei. Met gepersonaliseerde begeleiding en advies op maat bezorgden we deze klanten de ideale locatie voor het verderzetten en uitbouwen van hun onderneming. We wensen hen veel succes op de nieuwe locatie.

Ook op zoek naar de ideale locatie voor uw kmo of bedrijf? Uit de kluiten gewassen magazijnen, multifunctionele magazijnen of polyvalente KMO-units, stel gerust uw vraag aan onze makelaars. Vertrouw op onze expertise en persoonlijke begeleiding.