Anker18 lanceert 7 nieuwe kmo-parken

06/02/2023

Anker18 start de commercialisatie op van maar liefst zeven nieuwe kmo-parken. Zowel in Lichtaart, Hoboken, Kontich, Duffel, Meerhout, de Rupelstreek als regio Brussel zijn er mogelijkheden.

Veel vraag naar kmo-units
De vraag overstijgt het aanbod wat betreft regionale kmo-units tussen de 200 m² en 500 m². Wij, Anker18, zijn dan ook trots dat wij maar liefst zeven nieuwe kmo-parken, verdeeld over de provincie Antwerpen en het Brusselse, kunnen aanbieden. De schaarste aan grond zorgt ervoor dat kmo-units zeer gegeerd zijn. Wat zeer belangrijk is voor een goede kmo-unit is een gunstige locatie. Het moet namelijk de perfecte uitvalsbasis zijn en moet daarbij voldoende ruimte bieden om te ondernemen in een groene, duurzame omgeving.

Een verstandige investering
Zie je de kmo-unit meer als een investering? Prima, want met nettorendementen tussen de 5 en 6 procent is dit een uitstekende opportuniteit. Bovendien zijn de beheerkosten beperkt en kunnen ze vaak volledig worden doorgerekend aan de huurder. Bij een bestaand gebouw worstel je met 12 procent registratierechten, maar deze nieuwbouw bedrijfsgebouwen vallen onder het btw-stelsel, waardoor het voor ondernemingen recupereerbaar is. 
Bij Anker18 staan we met onze jarenlange ervaring klaar om klanten te begeleiden bij de aankoop van deze kmo-units, maar ook voor de verhuring kan je bij ons terecht.
Het volledige beheer kan je trouwens aan Anker18 overlaten; we zijn niet voor niets marktleider in Vlaanderen met maar liefst ruim 60 kmo-parken in portefeuille. 

Wees er als eerste bij
Meer weten over deze unieke opportuniteit, de voorwaarden kennen en/of advies van Anker18 bekomen? Contacteer ons, we bezorgen je graag bijkomende informatie.