te koop

REF. 4345305

MASTBOOM 8

Mastboomstraat 8
2630 Aartselaar

799.000,00 €

Beschrijving

De verkoop betreft een leuk vrijstaand kantoorgebouw in een groene omgeving op een terrein van 641 m² met aansluitend ligt een bouwperceel met een oppervlakte van 381 m². 

De centrale ruime inkomhal is momenteel uitgerust met een receptie. Links bevindt zich een zeer ruime vergaderzaal met directe toegang tot de keuken. Deze keuken is ook bereikbaar via de hal. Achter de receptie bevinden zich de dames & heren toiletten, een technische ruimte en een berging. Rechts van de hal is een langdschapskantoor met klein apart kantoortje en nog twee grote kantoren.

Via de open trap kom je op de overloop - zeer veel licht door de glazen gevel. Op dit niveau bevinden zich 4 grote landschapskantoren en de IT ruimte. 

De vloeren zijn betegeld en bevatten vloerpotten voor de cablering - er zijn ook perifere kabelgoten aangebracht. Verwarming is op gas. Alle units zijn voorzien van airconditioning en regelbaar per kamer. Een alarmsysteem is aanwezig - zowel boven als beneden. Er is ook een douchekamer voor de medewerkers die met de fiets komen of die tussen de middag gaan sporten. Een parlo- & videofoniesysteem van Panasonic regelt de toegang van de centrale inkom. Alle ruimtes zijn eveneens uitgerust met binnenzonwering. Alles is netjes fris geschilderd in een neutrale witte kleur.

Kortom het betreft een instapklaar gebouw op een zeer goede ligging in tweede lijn op de A12.

Parkeren kan voor de deur en op het onbebouwd perceel.

MASTBOOM 8

Verdieping Benaming Bestemming Opp. Prijs Prijs/m2 Beschikbaarheid
1 Kantoor 1 kantoor 254,00 m² vanaf akte
0 Kantoor GLVL kantoor 254,00 m² vanaf akte
Totaal 508,00 m²

Parking

Type plaats Aantal €/Plaats
Buiten 5

Specificaties

Lift nee
Brandpreventie ja
Sanitair ja
Telefoonbekabeling ja
Alarminstallatie ja
Vloerbedekking ja
Dubbel glas ja
Zonwering ja
Verlichting ja
Airconditioning ja

Bereikbaarheid

afrit

A12 - E19

Afstand 2000 m

trein

Hemiksem

Afstand 4000 m

bus

133

Afstand 900 m

Meer info aanvragen